Dupa 2-0 in tur, giulestenii mai au 90 de minute pana la o calificare de vis in sferturile Cupei UEFA. Meciul de pe impunatoarea ""AOL Arena"" va incepe la ora 20:00 si va fi transmis in direct de TVR 1. Pe langa presiunea celor aproape 50.000

Dupa 2-0 in tur, giulestenii mai au 90 de minute pana la o calificare de vis in
sferturile Cupei UEFA. Meciul de pe impunatoarea ""AOL Arena"" va incepe la ora 20:00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Pe langa presiunea celor aproape 50.000 de suporteri care vor umple stadionul din Hamburg, Rapid va trebui sa suporte si iminenta rabufnire de orgoliu a trupei lui Thomas Doll. Alaturi de Schalke 04, Hamburg reprezinta ultima sansa a Germaniei fotbalistice de a mai realiza in acest sezon o performanta europeana la nivel de club.
PROBLEME. Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, va trebui sa se descurce in aceasta seara fara capitanul Vasile Maftei, suspendat, si fara ""motoreta"" de pe banda stanga, armeanul Artiom Karamyan, accidentat. Alaturi de Marius Maldarasanu, absent si in urma cu o saptamana, ei reprezinta o mare pierdere pentru alb-visinii. Mijlocasul Emil Dica a fost recuperat, iar locul lui Maftei, in centrul defensivei, va fi luat de Danut Perja.
REVENIRE. Nemultumit de prestatiile titularului Wachter, antrenorul Doll il va titulariza pe portarul de rezerva, Kirschstein, dar va miza si pe revenirea fundasului stanga, camerunezul Atouba, absent la Bucuresti.

MOLDOVAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.