Delegatia Stelei va pleca in aceasta dimineata spre Sevilla, acolo unde maine seara, de la ora 22:30, va sustine returul cu Betis, din optimile de finala ale Cupei UEFA. In meciul de pe stadionul ""Manuel Ruiz de Lopera"", andaluzii pornesc favor
Delegatia Stelei va pleca in aceasta dimineata spre Sevilla, acolo unde maine seara, de la ora 22:30, va sustine returul cu Betis, din optimile de finala ale Cupei UEFA.

In meciul de pe stadionul ""Manuel Ruiz de Lopera"", andaluzii pornesc favoriti, insa, pe langa absentele din lot, trec printr-o criza profunda in Primera Division.
STRATEGIE. Unul dintre jucatorii de baza, mijlocasul central Alberto Rivera, imprumutat la Betis de Real Madrid, considera ca jucatorii spanioli vor face istorie daca vor elimina Steaua. ""Trebuie sa ne gandim la faptul ca, daca vom trece de Steaua, vom obtine ceea ce Betis Sevilla n-a realizat in intreaga sa istorie, calificarea in sferturile de finala ale unei competitii europene. Trebuie sa fim mai uniti ca niciodata"", a declarat Rivera pentru cotidianul ABC Sevilla. Fata de meciul-tur, antrenorul Lorenzo Serra Ferrer va fi lipsit de aportul mijlocasului Capi, accidentat si suspendat. Spaniolii au anuntat ca Marcos Assuncao si Miguel Angel vor lipsi si maine seara, ei urmand a reveni abia in week-end, cand Betis va intalni in deplasare pe Real Madrid.
ARBITRU. Partida de maine seara, de la Sevilla, va fi arbitrata de italianul Massimo De Santis, cel care a condus la centru si meciul Olanda - Romania 2-0, disputat anul trecut, pe ""De Kuip"" din Rotterdam, in preliminariile CM 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.