Comisia Centrala de Arbitri a facut delegarile pentru etapa a 17-a a Diviziei A. La partida dintre FC Arges si Rapid, programata duminica de la ora 15:30, a fost trimis Augustus Constantin. PROTEST. Vestea nu i-a picat tocmai bine lui Sorin Cartu,
Comisia Centrala de Arbitri a facut delegarile pentru etapa a 17-a a Diviziei A. La partida dintre FC Arges si Rapid, programata duminica de la ora 15:30, a fost trimis Augustus Constantin.
PROTEST. Vestea nu i-a picat tocmai bine lui Sorin Cartu, tehnicianul formatiei din Trivale fiind in relatii tensionate de mai mult timp cu ""centralul"" din Ramnicu-Valcea. De altfel, antrenorul pitestenilor nu a castigat nici un meci in care a fost arbitrat de fiul actualului presedinte al CCA. Ultimul scandal intre cei doi s-a iscat in prima etapa a turului, atunci cand Steaua a invins la Pitesti cu 1-0. Imediat dupa meci, Cartu l-a acuzat pe Constantin ca ii este potrivnic de fiecare data, promitand chiar ca va refuza sa mai stea pe banca la meciurile la care va mai fi delegat valceanul.
NERVOS. Luni seara, cand s-au facut publice delega-rile, Sorin Cartu a anuntat ca isi va pune planul in aplicare si nu va fi prezent la meciul pe care FC Arges il va sustine cu Rapid. ""Daca asa am zis, probabil ca nu voi sta pe banca. Nu vin! Ce sa mai zic? Asta e puterea lui FC Arges, la Bacau suntem arbitrati de Utica, iar acasa, la meciurile importante, de Constantin"", s-a plans Cartu. (Andrei Nicolescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.