Festivalul culorilor In Bangalore (India) este in plina desfasurare Festivalul culorilor (Holi). Fetele sunt vopsite pe fata cu un amestec de prafuri colorate (Aabir) dizolvate in apa, in timp ce adultii se roaga pentru pace. Acest festival tradit

Festivalul culorilor

In Bangalore (India) este in plina desfasurare Festivalul culorilor (Holi). Fetele sunt vopsite pe fata cu un amestec de prafuri colorate (Aabir) dizolvate in apa, in timp ce adultii se roaga pentru pace. Acest festival traditional marcheaza inceputul primaverii.

Antrenament porcesc

Purcelusii din Rusia sunt antrenati pentru a participa la diverse competitii. La Centrul de Sport pentru Porci din Moscova, godacii in varsta de o luna fac alergari, inoata si joaca ""porcbal"". Astfel, Rusia se pregateste pentru un show international cu animale, ce va avea loc la jumatatea lunii aprilie.

""Sindrom"" - Sufera de ""impuls de blonda""
O englezoaica a fost amendata pentru ca se machia in timp ce conducea masina. In apararea ei, tanara a invocat faptul ca a cedat unui ""impuls de blonda"". Donna Marie Maddock (22 de ani) a declarat ca isi dorea sa arate cat mai bine pentru o intalnire. ""A fost unul dintre impulsurile mele de blonda. E uimitor cat sunt de «blonda» cand este vorba despre asemenea lucruri"", a afirmat ea. Maddock a primit o amenda de 200 de lire sterline pentru conducere imprudenta pe A499, considerata una dintre cele mai periculoase autostrazi din Marea Britanie.
Fals / Euro - eros
In Germania circula bancnote-porno in valoare de 300 (foto), 600 si 1.000 de euro. ""Suvenirurile"" nastrusnice cu femei si barbati dezbracati au avut mare succes in magazine, unde sunt oferite pentru plata unor cumparaturi. Bancnotele au desenate un cerc din 12 inimi, pe fundal apar femei dezbracate sau barbati aratosi la bustul gol. De asemenea, in locul cuvantului ""Euro"", in coltul din stanga jos este tiparit cuvantul ""Eros"" (zeul iubirii in mitologia greaca). In pofida diferentelor majore, politia a avertizat ca acestea sunt folosite pe post de bani autentici. Un vanzator a primit bancnota de 600 de euro din partea unui client care a cumparat doua cartuse de tigari si i-a dat rest 534 de euro reali.

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.