Inca o aparitie feminina in peisajul show-biz-ului romanesc: Ramona. Fosta eleva a Scolii Vedetelor, premianta a mai multor festivaluri nationale, concurenta la Mamaia si la Cerbul de Aur, Ramona Bujdoiu a avut multa rabdare pentru a beneficia de o lansare ""adevarata"".

""Sunt in lumea asta de ceva timp, asa ca nu sunt usor de corupt. Am fost martora la multe situatii de compromis pe care eu nu le-as putea experimenta pe pielea mea. Asa ca am preferat sa iau o pauza, sa stau in umbra pana vor aparea oamenii in mana carora sa am incredere sa-mi las modelata cariera"", spune tanara speranta.
IN FAMILIE. Cum o mana de ajutor nu strica niciodata cand e vorba de cariera, sa spunem ca Ramona are un oarece ""spate"" in muzica. Este vorba de nimeni altul decat Negrutzu (Mihai de la 3rei SudEst). Ramona si sotul ei, Razvan Bujdoiu,
i-au cununat pe Mihai si Emma Budeanu si le-au botezat si primul copil, micuta Sara. Asadar, Ramona si Negrutzu, nasa si finul, canta... in familie. Cei doi au inregistrat impreuna o piesa, ""In doi"", care beneficiaza de un videoclip filmat in Germania. Ramona promite sa iasa de sub aripa finului, in curand, cu un album solo. (Dana Cobuz)