Dorinta lui Gigi Becali (foto) de a fi noul Mihai Viteazul al politicii romanesti l-a facut ieri bun de plata.
Tribunalul Bucuresti a decis ca acest vis, folosit in campania electorala, il costa 350 de milioane de lei, pe care trebuie sa-i pl
Dorinta lui Gigi Becali (foto) de a fi noul Mihai Viteazul al politicii romanesti l-a facut ieri bun de plata.
Tribunalul Bucuresti a decis ca acest vis, folosit in campania electorala, il costa 350 de milioane de lei, pe care trebuie sa-i plateasca actritei Oana Pellea, cu titlul de despagubiri morale. Fiica lui Amza Pellea s-a considerat lezata de faptul ca imaginea tatalui sau, din filmul ""Mihai Viteazul"", a fost folosita fara nici un acord prealabil, de politicianul Gigi Becali intr-un videoclip electoral. Asa ca l-a dat pe acesta in judecata si i-a cerut doua miliarde de lei vechi despagubiri.
Cu prilejul audierii sale, paratul si-a sustinut nevinovatia si a invocat un presupus acord primit de la Sergiu Nicolaescu, regizorul filmului. Numai ca Nicolaescu, audiat ca martor in proces, l-a contrazis. Hotararea instantei poate fi atacata cu apel.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.