Pe langa ratarea trecerii pe primul loc si nemultumirea suporterilor stelisti, egalul de duminica seara de pe ""Lia Manoliu"" a declansat un conflict deschis intre managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu.

Nervos, la cateva ore dupa incheierea meciului cu FC Arges, liderul stelist a criticat si a ironizat tactica ultradefensiva si distructiva adoptata de Cartu pe toata durata intalnirii.
ACUZE. ""Ce-a facut Cartu? A reinventat fotbalul. Nici daca puneam poarta la mijlocul terenului nu cred ca atacau. Este mai greu sa marchezi gol fara sa sutezi spre poarta"", si-a inceput discursul managerul general al campionilor. ""Argesul nu a bagat autocarul in poarta, ci toata autobaza. Cartu a venit sa se apere. In regula, a facut antijoc, insa cu aceste trageri de timp nu am mai vazut asa ceva. Cand Oprita a tras peste poarta, Guso s-a accidentat, Daouda a faultat si imediat dupa aceea tot el s-a accidentat, la fel si atacantul Bilasco. Asa ceva nu se poate. Aceste lucruri dau fotbalul romanesc inapoi"", a mai spus Mihai Stoica.
REPLICA. La auzul declaratiilor acestuia, Sorin Cartu a raspuns: ""MM Stoica trebuie sa se mai nasca o data ca sa poata discuta cu mine despre fotbal. Un conducator mare nu-si analizeaza niciodata echipa prin prisma jocului adversarului, dar m-am obisnuit cu sughiturile lui Stoica. Mereu cauta scuze in prestatia adversarului cand are parte de rezultate negative. Nu este de talia mea, ca sa pot avea un dialog pertinent cu el"", a incheiat antrenorul lui FC Arges.

OLAROIU: ""EU SUNT CU GHINIONUL!""