Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Ieri, Sala Radio, ora 18:30. Acest eveniment, aflat la a IV-a editie, s-a transformat intr-un spectacol de comemorare a artistei Laura Stoica. Toti artistii au crezut de cuviinta ca macar atat
Gala Premiilor Muzicale Radio Romania
Actualitati. Ieri,
Sala Radio, ora 18:30.


Acest eveniment, aflat la a IV-a editie, s-a transformat intr-un spectacol de comemorare a artistei Laura Stoica. Toti artistii au crezut de cuviinta ca macar atata lucru mai pot face acum, cand cea mai buna voce pop-rock a tacut. Pe lista premiantilor se afla: Keo - ""Cel mai bun debut"", DJ Project - ""Cea mai buna formatie pop-dance"", Beijo (Uh-la-la) - ""Cel mai bun cantec pop-dance"", Laurentiu Duta - ""Cel mai bun compozitor"", Andra - ""Cea mai buna interpreta"", Angela Similea (""Lumea mea"") - ""Cel mai bun album de muzica usoara"", Adrian Romcescu/Dana Dorian/Andra (""Ramai cu mine"") - ""Cel mai bun cantec pop"", iar Marcel Pavel (pentru a patra oara) - ""Cel mai bun interpret"".
PLAY! Gala s-a incheiat cu un moment emotionant. Toti artistii au urcat pe scena pentru a canta piesa compusa de Ovidiu Komornik in memoria Laurei Stoica. Dar si de aceasta data, CD-ul s-a incapatanat sa nu mearga. Angela Similea, Andra, Iris, Vali Craciunescu, Adrian Romcescu au fost nevoiti sa improvizeze, pentru a canta in cele din urma live. Luminita Anghel a izbucnit in plans, iar sala a inceput sa aplaude. Cortina s-a tras, lumea s-a ridicat sa plece. Ca din senin, CD-ul si-a adus aminte ca trebuie sa cante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.