Giulestenii au plecat ieri in Germania pentru returul de miercuri cu Hamburg din optimile de finala ale Cupei UEFA. Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca un gol al elevilor sai inscris pe AOL Arena ar fi decisiv pentru obtinerea calificarii. D

Giulestenii au plecat ieri in Germania pentru returul de miercuri cu Hamburg din optimile de finala ale Cupei UEFA. Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca un gol al elevilor sai inscris pe AOL Arena
ar fi decisiv pentru obtinerea calificarii.

Desi echipa sa a invins in tur cu 2-0, Lucescu avertizeaza ca Hamburg va avea alta fata pe teren propriu. ""Va fi greu. Atmosfera de pe stadion ii va impinge de la spate, pentru ca vor fi 50.000 de suporteri. Un gol pentru noi ar insemna enorm la Hamburg, avand in vedere ca nu am primit nici unul acasa"", a spus Lucescu. ""Nu exista riscul ca cineva de la noi sa plece cu gandul ca suntem deja calificati dupa acel 2-0, pentru ca jucam cu o echipa periculoasa. Dar noi avem o foame de performanta, de rezultate, de bani, de orice si trebuie sa jucam cu daruire"", a mai spus tehnicianul.
CAMPIONAT. Inainte de plecare, Luceascu a comentat si semiesecul din startul returului, 1-1 pe teren propriu in fata ultimei clasate in Divizia A. ""Imi e ciuda ca nu am castigat meciul cu FC Vaslui. A fost o etapa nebuna, dar care nu a produs schimbari semnificative in clasament. Imi pare rau de rezultatul cu FC Vaslui in primul rand pentru ca am ratat ocazia sa ne apropiem de varful clasamentului"", a spus tehnicianul giulestean.
TERENUL. Site-ul oficial al Rapidului a scris ieri ca giulestenii ar putea avea in Germania o problema cu gasirea unui teren pe care sa se antreneze: ""Urmare a ninsorilor masive de la finele saptamanii trecute, doar doua terenuri din zona erau practicabile, cel de antrenament al gazdelor si AOL Arena. Pe ultimul, Hamburg a jucat cu Kaiserslautern, dar startul meciului a fost amanat o ora pentru ca pompierii sa termine de curatat copertina plina de zapada si de gheata. In timpul zilei se incercase zadarnic, cu ajutorul unui elicopter, degajarea de zapada a suprafetei de joc"". Cu un teren greu, rapidistii ar putea avea o sarcina mai usoara, nemtii fiind nevoiti sa atace pe o suprafata care nu le convine.

VICTORIE CLARA PENTRU HAMBURG


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.