Cu gorila la vanatoare de dinozauri
Nu este primul joc realizat dupa un film de succes si nu va fi ultimul. Probabil pentru originalitate, creatorii sai s-au hotarat sa adauge in titlu si numele regizorului cu pricina. Prin urmare, jocul a ca
Cu gorila la vanatoare de dinozauri
Nu este primul joc realizat dupa un film de succes si nu va fi ultimul. Probabil pentru originalitate, creatorii sai s-au hotarat sa adauge in titlu si numele regizorului cu pricina. Prin urmare, jocul a capatat la botez numele de: ""Peter Jacksona€™s King Kong: The Official Game of the Movie"". Scenaristul Jack Driscoll si actrita principala Ann Darow merg sa faca un film pe Skull Island, un loc plin cu creaturi din era cretacica. Pe de-o parte, va trebui sa intri in pielea scenaristului, care incearca sa-si faca meseria si sa scape cu viata dintre dinozauri. Partea interesanta este ca poti scapa de frustrarile omului vanat de reptile intrand in pielea gorilei. Adica poti pleca la vanatoare de dinozauri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.