Seful delegatiei romane, Dan Manoliu, a primit invitatia ca Mihai Traistariu sa cante ""Tornero"" in show-ul care va desemna piesa Greciei la Eurovision 2006. Reprezentanta elenilor la concurs a fost deja aleasa. Anna Vissi va reprezenta Grecia,
Seful delegatiei romane, Dan Manoliu, a primit invitatia ca Mihai Traistariu sa cante ""Tornero"" in show-ul care va desemna piesa Greciei la Eurovision 2006.

Reprezentanta elenilor la concurs a fost deja aleasa. Anna Vissi va reprezenta Grecia, iar acum urmeaza ca in faza finala sa fie selectata piesa cu care aceasta va concura. Emisiunea va fi difuzata astazi in direct de posturile grecesti NET-ERT si ERT-SAT. Mihai a ajuns in Atena luni, la pranz, insotit de Dan Manoliu si de o echipa a TVR. Reprezentantul tarii noastre va acorda o serie de interviuri pentru diverse posturi de televiziune si radio locale. Mihai Traistariu, cu piesa ""Tornero"", a fost desemnat sa duca Romania la Eurovision in urma selectiei nationale organizate de TVR in 24, 25 si 26 februarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.