La doua zile dupa meciul dintre Dinamo si Otelul, consternarea ramane starea de spirit dominanta la clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Jucatorii sunt cu moralul la pamant, iar conducerii tehnice instalate in urma cu nici doua saptamani ii revine ing

La doua zile dupa meciul dintre Dinamo si Otelul, consternarea ramane starea de spirit dominanta la clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Jucatorii sunt cu moralul la pamant, iar conducerii tehnice instalate in urma cu nici doua saptamani ii revine ingrata misiune de a repune Dinamo pe linia de plutire.

PREGATIRE RATATA. Capitolul la care ""cainii"" au suferit cel mai mult in meciul cu Otelul a fost pregatirea fizica. Mai proaspeti, galatenii au avut explozie, contraatacurile lor facand vraiste o defensiva improvizata, in care Vlad Munteanu nu l-a putut suplini pe titularul Pulhac, iar Barcauan pare cu gandul tot in Ucraina. ""Otelul a aratat la Bucuresti ca o echipa pregatita, ceea ce Dinamo nu este la ora actuala. S-a gresit fundamental in perioada de iarna, s-au facut erori care vor costa si care isi vor cere nota de plata in timp. Nu se poate ca timp de doua luni jucatorii sa nu intre nici macar o data in sala de forta! Fotbalistii au facut niste antrenamente care sunt specifice ultimei perioade de disputare a campionatului, un fel de sedinte de intretinere. Vom incerca sa reparam tot ce se poate in intervalul de timp cel mai scurt posibil, dar este o munca de anvergura"", a spus duminica directorul tehnic, Cornel Dinu. In alta ordine de idei, se pare ca imediat dupa finalul meciului, Gigi Netoiu l-a ofertat din nou pe Ioan Andone, dar tehnicianul Omoniei Nicosia a declinat din nou varianta revenirii in ""Groapa"". (Dragos Stoica)

""SUNTEM VARZA""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.