Marian Ion (foto) este castigatorul de sambata al Loganului Diesel, in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". Marian este bucurestean, casatorit, si tatal unui baietel in varsta de 9 ani, Ionut. Marian are o mica
Marian Ion (foto) este castigatorul de sambata al Loganului Diesel, in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". Marian este bucurestean, casatorit, si tatal unui baietel in varsta de 9 ani, Ionut.

Marian are o mica afacere de productie de bunuri cosmetice si igienico-sanitare care merge ""chiar bine"", dupa cum spune el. E si firesc sa fie asa: Marian se duce la serviciu in fiecare zi, la ora 8:00. Asa a facut si sambata, dupa ce, in drum si-a cumparat ziarele. Printre ele, si Jurnalul National, singurul pe care il cauta pana il gaseste.
O zi ploiasa, si cu mult de lucru, asa ca nu a avut timp de presa imediat pentru ca se grabea sa ajunga in hala de productie. A citit ziarele abia pe la zece si ceva, si tot atunci a razuit talonul, afland ca este marele castigator al zilei. Intrucat talonul era umezit de ploaia de sambata, Marian a avut ceva dubii ca este castigator, pana ce colegii nostri i-au confirmat corectitudinea codului de validare. Si-uite-asa, tanarul intreprinzator, cititor fidel, s-a ales cu o masina! S-o stapaneasca sanatos!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.