Aurolacii castiga bani din prostitutie si iau orgiile drept dovezi de afectiune. Pentru pedofili, minorii din canale inseamna placere sexuala la pret mic si risc minim. 1% din cazurile de pedofilie reclamate la politie vizeaza abuzul asupra copiilor strazii.

In week-end, turistii sexuali sosesc in Capitala la intalnirea cu aurolacii. Pedofilii occidentali provin de obicei din Anglia, Germania, Statele Unite si Israel. Vamesii ii recunosc dupa pasaportul plin de vize din India, Pakistan, Thailanda - tari unde se practica turismul sexual. Strainii amatori de carne frageda inchiriaza garsoniere de lux si intra in legatura cu protectorii minorilor obligati sa se prostitueze. Sau, daca pot ""pescui"" fara intermediar, intra in negociere directa cu aurolacii, carora le ofera 100 de euro pentru un week-end de perversiuni sexuale. Procurorul Marian Gherman, cel care conduce investigatiile in cazul Ciolpani, sustine ca turistii sexuali veniti in Romania fac parte din categoria oamenilor de afaceri, cu bani, cu familie. ""Pedofilii straini doresc, pur si simplu, evadarea intr-o alta lume sexuala. Vor ceva nou, sunt satui de experiente din ce in ce mai extreme"", spune procurorul Gherman.

BANI FRUMOSI. Andrei, 15 ani, cerseste noaptea in intersectia de la Intercontinental. E un baiat frumos, sprancenat, care, cand o sa creasca mare, s-ar putea sa semene cu George Clooney. Iese din gura de metrou, dezbracat la piele si cerseste in picioarele goale printre masini. Alti copii stau pe margine si trag din pungile cu aurolac. Imediat ce zaresc aparatul de fotografiat dispar in ungherele de la Universitate. Aurolacii stiu ca pedofilii ii fotografiaza pentru a se masturba apoi privindu-le pozele. Andrei isi intrerupe si el cursa in lumina farurilor, se apropie de stalpul unde si-a ascuns hainele. Sta cu spatele la camera foto si spune ca platit accepta sa vorbeasca. ""Imi dai cinci sute si-ti spun tot. Cat ai? Nu ajung, iti stric camera! Uite, ia inapoi trei sute si-mi dai hartia de cinci sute. Asa, acum poti sa ma filmezi. Ce vrei sa stii?""
ETAJUL NOUA. Rasuflarea lui Andrei imprastie iz chimic, intepator. Pe dinauntru, cosul pieptului trebuie sa-i fie plin de vopsea. Trage praful auriu din punga si spune ca nu mai are parinti, ca e din Bucuresti si a plecat acum sapte ani de-acasa. Nu se intelegea mama cu tatal sau, si nici el cu ai sai. Pribeag, a prins gustul canalelor si a capatat experienta sa traiasca de unul singur. In urma cu patru ani a invatat cum sa faca dintr-un foc rost de bani. ""Un baiat de pe strada a venit la mine si mi-a spus ca stie un englez care vrea sa ma plateasca daca ii dau o m... Am mers cu englezul la etajul noua, intr-un apartament, m-a dezbracat, mi-a pus un film porno, mi-a supt-o el mai intai"", isi aminteste Andrei. La sfarsit, baiatul a primit 700 de mii de lei, bani multi pentru un copil in varsta de 11 ani. Insa, englezul nu s-a multumit doar cu o felatie. A vrut doua.
BISEXUAL. ""Dupa ce a terminat, am vrut sa plec, dar el mi-a cerut sa i-o sug si eu. N-am vrut."" Atunci pedofilul a deschis fereastra si l-a amenintat ca-l arunca de la etaj. Englezul striga ""out"", iar Andrei plangea si zicea ca nu mai vrea. Pana la urma, a acceptat perversiunea cu o conditie - ca barbatul sa-si puna prezervativ. Astfel a inceput Andrei sa practice prostitutia, mai mult de nevoie si deloc din placere. Cand ii este foame, cand vrea sa-si cumpere de imbracat, baiatul coboara la trotuar. ""Uneori ma iau si cu japca, dar nu le-o mai sug, le dau doar eu la m.... E interesant ca imi place s-o fac cu fetele, dar imi place si cu barbatii.""
SCHIZOFRENIE. Anchetatorii cazurilor de peofilie stiu ca aurolacii practica prostitutia. ""Dar eu nu am cum sa rezolv problema. Sa-i iau ca pe caini? Nu sunt hingher de oameni"", spune procurorul Gherman si aminteste de numeroasele organizatii neguvernamentale care primesc bani pentru copiii strazii, insa nu fac nimic concret pentru a combate prostitutia minorilor. Revoltat de ceea ce a vazut pe parcursul anchetelor, procurorul avertizeaza: ""Un copil abuzat sexual va deveni un adult schizofrenic, paranoid, va fi plin de boli venerice. Va fi un om terminat"".
FURNIZOAREA. Din cand in cand, politia ii prinde pe aurolaci si ii duce la camin, la centrele de primire a minorilor in regim de urgenta. Acolo, copiii fac baie, mananca si apoi fug iarasi in strada, unde ii asteapta ""Mamica"" - o femeie-boschetar la Universitate, care joaca rolul de proxenet. Cand nu dorm prin scarile blocurilor sau prin statiile de metrou, copiii strazii asteapta langa ""Mamica"", aceasta stand pe o perna, la trotuar, sprijinita de coloane, vizavi de Casa Armatei. Imparte aurolac copiilor, in sticle din plastic. Treaba merge seara de seara ca ceasul. La ora fixa, baietii cu pungile in gura se aduna la televizorul din vitrina Librariei ""Eminescu"" si privesc ultimele stiri. Intre timp, ""Mamica"" urmareste pedofilii care intarzie langa grupul de aurolaci. ""Fiecare client trebuie sa vorbeasca cu mine. Eu primesc un comision din ce produc baietii. Am grija de ei sa nu ia bataie"", spune femeia si nu se misca de pe perna rosie, murdara. ""Vrei baiat, vii la mine. Nu te duci la Gara, ca acolo au boli. Il duci acasa, ii dai de mancare, iti faci treaba si mi-l aduci inapoi. 500 mie, 500 lui."" ""Mamica"" incheie negocierea, pune ochii in pamant, i se vad firele albe din parul naclait si nu mai scoate o vorba. Parca de rusine ii place sa termine cat mai repede targuiala cu clientii.

TURISMUL SEXUAL