Saptamana trecuta, la doar cateva zile dupa ce isi gasise locuinta in Bulgaria, mijlocasul lui TSKA Sofia Eugen Trica a avut o surpriza neplacuta. Masina, o Toyota Land Cruiser in valoare de aproximativ 60.000 de euro, i-a fost furata chiar din f
Saptamana trecuta, la doar cateva zile dupa ce isi gasise locuinta in Bulgaria, mijlocasul lui TSKA Sofia Eugen Trica a avut o surpriza neplacuta.

Masina, o Toyota Land Cruiser in valoare de aproximativ 60.000 de euro, i-a fost furata chiar din fata casei. Sambata, in timp ce se afla in cantonament pentru meciul de campionat cu Litex Loveci, fotbalistul a fost instiintat de politistii bulgari ca autoturismul a fost gasit. ""M-am bucurat foarte mult ca au descoperit-o asa de repede. Era parasita la marginea soselei, undeva langa Sofia, din cate am inteles"", ne-a spus Trica.
PAGUBE. Din pacate, bucuria jucatorului nu a mai fost la fel de mare cand a vazut masina. ""Nu are nici cea mai mica zgarietura, insa bordul e distrus (foto). Aveam cartea verde inauntru, aveam si o suma in lei, dar nu i-au tentat banii, au facut praf insa tot ce au putut in ceea ce priveste sistemul electric si electronic"", a continuat fostul stelist. Duminica, Eugen Trica a fost titular la TSKA in partida cu fosta sa echipa Litex Loveci, incheiata la egalitate, 1-1. ""Ma simt foarte bine in Bulgaria, m-am acomodat cu echipa si sper sa avem un an excelent. Dar urmaresc si meciurile Diviziei A. Poate sa vina si Abramovici sa investeasca in echipele din provincie, lupta pentru titlu tot intre Steaua si Dinamo se va da. Iar anul acesta e anul Stelei. Si al lui TSKA"", a incheiat Trica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.