Dupa doua reprezentatii mai degraba ratate in Cupa UEFA, ros-albastrii vor incerca sa marcheze primul lor gol pe Stadionul ""Lia Manoliu"". Partida Steaua - FC Arges este programata astazi, de la ora 20:30, fiind transmisa in direct de TVR 1.
Dupa doua reprezentatii mai degraba ratate in Cupa UEFA, ros-albastrii vor incerca sa marcheze primul lor gol pe Stadionul ""Lia Manoliu"". Partida Steaua - FC Arges este programata astazi, de la ora 20:30, fiind transmisa in direct de TVR 1.


Misiunea stelistilor nu se anunta deloc una usoara. Rivala din aceasta seara a campionilor en-titre, FC Arges, este una dintre echipele care pun mari probleme ""granzilor"" Diviziei A. Stoperul Dorin Goian si mijlocasul Sorin Paraschiv sunt suspendati, ei urmand a fi inlocuiti in primul ""11"" cu Eugen Baciu si cu Florin Lovin.
""SORINACCIO"". In fata unei echipe a Stelei care nu se simte deloc bine in exilul de pe cea mai mare arena a tarii, pitestenii se vor prezenta cu binecunoscuta aparare cvasitotala impusa de unul dintre ""profesorii"" in materie, Sorin Cartu. ""In fata unui asemenea adversar, este normal ca noi, fiind o echipa mai mica, sa ne gandim in primul rand cum sa ne blocam. Totusi, sa nu uitam ca in tur am reusit sa facem 1-1 in Giulesti si sa invingem cu 2-1 in Stefan cel Mare. Se poate observa ca nu suntem croiti doar pe defensiva. Cel putin cu Dinamo am avut multe ocazii de a inscrie, in afara celor doua goluri. Fata de prima parte a campionatului, avem doua schimbari in linia defensiva, Daouda si Bazzi, astfel ca am avut mult de lucru pentru a pune lucrurile la punct"", a declarat tehnicianul Argesului.
CAPITAN. Accidentat la mana dreapta in timpul meciului cu Betis Sevilla, capitanul Stelei, Mirel Radoi, va fi apt pentru partida cu FC Arges. Intr-o interventie la OTV, internationalul a vorbit deschis despre echipa si situatia sa. ""Nu putem sa dam vina pe faptul ca nu jucam in Ghencea si de aia nu castigam in Cupa UEFA. Nu este asa, ci sunt mai multi factori. Am avut peste 100.000 de spectatori la doua meciuri si nu am reusit sa marcam pentru ei. Atat timp cat am pornit cu sansa a doua am castigat. Se intampla in grupe. Daca insistam sa spunem ca jucam finala Cupei UEFA, nu o sa batem nici la Sevilla. Am batut cu 4-0 pe Lens, pornind cu sansa a doua"", a declarat Radoi.
STIL. Referitor la noul stil de joc pe care il abordeaza echipa, capitanul Stelei a spus: ""Publicul s-a obisnuit sa dam trei-patru goluri pe meci, asa cum o faceam cu Oleg Protasov pe banca. Acum, cu Olaroiu, jucam altfel si va spun sincer ca m-as bucura sa castigam trei-patru etape doar cu 1-0"". Intrebat despre viitorul carierei sale, Mirel Radoi a dezvaluit: ""Ma gandesc ca, la o anumita varsta, sa plec si eu sa evoluez in strainatate. Poate acest lucru se va intampla intr-un an sau doi, iar la final ma voi intoarce la Steaua. Nu sunt disperat sa plec din campionatul romanesc"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.