Unele fete nu mai stiu ce sa faca sa ajunga si ele odata celebre. Canta, ofteaza, danseaza, merg in maini, devin suportere infocate ale echipelor de fotbal, ba petrec si multi ani ca studente la Stiinte Economice. Simona Suhoi (foto) este capitan
Unele fete nu mai stiu ce sa faca sa ajunga si ele odata celebre. Canta, ofteaza, danseaza, merg in maini, devin suportere infocate ale echipelor de fotbal, ba petrec si multi ani ca studente la Stiinte Economice.

Simona Suhoi (foto) este capitanul lor de echipa! Basarabeanca dupa parinti, dar crescuta la Bucuresti, Simona s-a ""lansat"" in showbiz acum vreo doi ani, sub numele de Senzual, cu un album de muzica erotica. Pe atunci, era studenta la ASE. Anul trecut, se dadea fan al fotbalistilor de la Steaua. Anul asta, voluptoasa blonda e studenta. Tot la ASE, tot in anul al doilea. Dar e suportera lui Poli Iasi, de asta data in Gazeta Sporturilor. Hai Suhoi! Sau huo?!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.