Unul dintre aparatorii lui Ovidiu Tender (foto) a recuzat ieri completul Curtii de Apel Bucuresti, care urma sa dea luni o solutie definitiva in cazul arestarii omului de afaceri. Potrivit avocatului Mariana Stefan, judecatorii din completul de r
Unul dintre aparatorii lui Ovidiu Tender (foto) a recuzat ieri completul Curtii de Apel Bucuresti, care urma sa dea luni o solutie definitiva in cazul arestarii omului de afaceri.

Potrivit avocatului Mariana Stefan, judecatorii din completul de recurs au incalcat legea acum doua zile, prin amanarea luarii unei hotarari. ""Am considerat ca astfel au fost neglijate drepturile lui Ovidiu Tender. Instanta avea obligatia sa se pronunte asupra recursului nostru in aceeasi zi"", ne-a declarat aparatoarea omului de afaceri arestat acum o saptamana de Tribunalul Bucuresti. Cererea de arestare a lui Ovidiu Tender a intrat inca de la inceput intr-un tur fara precedent de amanari, patru pana acum, desi in mod obisnuit astfel de propuneri ale procurorilor se analizeaza in instanta cu celeritate. Recuzarea va fi judecata de un alt complet al Curtii de Apel, iar daca va fi admisa, alti judecatori va trebui sa judece recursul omului de afaceri impotriva arestarii sale. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.