Cel de-al doilea meci consecutiv fara gol marcat a scazut simtitor din sansele de calificare in ""sferturi"" ale campionilor. Se pare ca ""ros-albastrii"" resimt din ce in ce mai acut exilul fortat pe Stadionul ""Lia Manoliu"". Steaua a repetat
Cel de-al doilea meci consecutiv fara gol marcat a scazut simtitor din sansele de calificare in ""sferturi"" ale campionilor. Se pare ca ""ros-albastrii"" resimt din ce in ce mai acut exilul fortat pe Stadionul ""Lia Manoliu"". Steaua a repetat prestatia lipsita de vigoare si claritate din me- ciul retur, cu Heerenveen. 50.000 de oameni au plecat iar dezamagiti, dar, de data asta, si cu putine sperante la calificare. ""Mereu e la fel. Cand castigi, esti iubit, iar cand pierzi esti injurat. Ne lipseste Ghencea. Acolo este casa noastra"", a spus dupa meci mijlocasul Gabriel Bostina. EXPLICATII. Antrenorul Cosmin Olaroiu a incercat sa dezvaluie cateva din motivele ineficientei steliste: ""Am avut ceva probleme pe faza de constructie. Datorita presingului ultra-ofensiv creat de Betis nu am reusit sa construim si am fost obligati sa jucam cu mingi lungi, pe Victoras Iacob"". Olaroiu a motivat si inlocuirea lui Paraschiv. ""Sangera si nici nu a mentinut acea distanta mica intre linii. Pe Nesu nu l-am schimbat pentru ca aveam nevoie de inlocuiri in atac"". SATISFACTIE. Tehnicianul andaluzilor, Lorenzo Serra Ferrer, a fost multumit. ""Ma bucur ca echipa mi-a respectat indicatiile, ca a reusit sa tina mingea departe de poarta noastra. A fost unita si a respectat indicatiile de la vestiar. Steaua e o echipa experimentata, dar faptul ca vom juca returul pe teren propriu trebuie sa fie un avantaj pentru noi"", a declarat spaniolul. REALISM
""S-a dovedit ca echipele din Spania, indiferent de pozitia din clasament, nu sunt asa slabe cum credeam noi. Nici noi nu suntem asa de buni pe cat ne credem. Spectatorii au inceput sa nu mai aiba rabdare, dar trebuie sa astepte si inceperea campionatului""
Mirel Radoi - capitan Steaua OBIECTIV
""Pe contre am fi putut obtine un rezultat mai bun, dar nu a fost cazul, asa ca important era sa mentinem rezultatul de 0-0. Era fundamental sa nu pierdem, astfel ca vom juca totul pe teren propriu. Pentru noi, este un rezultat bun""
Joaquin - Betis Sevilla RADOI, SLAB


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.