Un alt caz celebru, blocat de la judecata de un rechizitoriu cu probleme, este chiar dosarul ""Flota"". Imediat dupa ce Parchetul National Anticoruptie l-a trimis in judecata pe seful statului Traian Basescu alaturi de alte 79 de persoane, magist
Un alt caz celebru, blocat de la judecata de un rechizitoriu cu probleme, este chiar dosarul ""Flota"".

Imediat dupa ce Parchetul National Anticoruptie l-a trimis in judecata pe seful statului Traian Basescu alaturi de alte 79 de persoane, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca actul de sesizare nu respecta procedura legala. Mai precis, lipsa unei singure semnaturi, a sefului anticoruptie de atunci, Ioan Amarie, a facut ca dosarul sa se intoarca, in aprilie 2005, de unde a plecat. Si a ramas acolo pana in ziua de azi. Reamintim ca incidentul care a blocat judecarea dosarului ""Flota"" a venit dupa ce cazul fusese cercetat de procurori si plimbat de la un Parchet la altul timp de sapte ani. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.