regizor
varsta: 43 de ani 1995: Monteaza spectacolul ""Priveste inapoi cu manie"", de J. Osborne, Stusioul Casandra, cu care obtine, la Festivalul International Piatra Neamt, premiul pentru debut in regie Spectacolul ""Stances galantes"
regizor
varsta: 43 de ani 1995: Monteaza spectacolul ""Priveste inapoi cu manie"", de J. Osborne, Stusioul Casandra, cu care obtine, la Festivalul International Piatra Neamt, premiul pentru debut in regie Spectacolul ""Stances galantes"", un recital exceptional de poezie si muzica regizat de Alice Barb si prezentat pe scena salii Amfiteatru a Teatrului National, a incheiat ieri, la Bucuresti, editia a doua a Festivalului ""Primavara Poetilor"". Evenimentul i-a adus pe scena pe actorii Ilinca Goia, Lamia Beligan, Claudiu Bleont. Invitati de onoare au fost Pompeiu Harasteanu, de la Opera Nationala din Bucuresti, soprana Georgeta Stoleriu si ansamblul ""Studioul de muzica veche"", din care fac parte Anca Iarosevici, Verona Meier, Robert Dumitrescu, George Adrian Popescu si Raluca Oprea. Saptamana poeziei, ""Primavara poetilor"" are loc in luna martie, an de an, in Franta, dar si in alte 50 de tari. Festivalul este coordonat de asociatia pariziana ""Le Printemps des Po""tes"". Pentru montarea spectacolului care a incheiat in Capitala manifestarile dedicate sarbatoririi poeziei, Jurnalul National o declara pe Alice Barb ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.