Sala de sport a Institutului Agronomic este in aceasta seara gazda unui concert extraordinar, organizat de Metalfan. Voices of Silence, Celelalte Cuvinte si grupul suedez Lake of Tears sunt protagonistii acestui spectacol sold-out. Formatia Cel
Sala de sport a Institutului Agronomic este in aceasta seara gazda unui concert extraordinar, organizat de Metalfan. Voices of Silence, Celelalte Cuvinte si grupul suedez Lake of Tears sunt protagonistii acestui spectacol sold-out.


Formatia Celelalte Cuvinte concerteaza rar (dar bine!) si de aceea aparitia pe afisul concertului din Agronomie este un eveniment. Cu acest prilej, organizatorii i-au luat lui Calin Pop un interviu, din care spicuim pentru cititorii Jurnalului National.
Va considerati o trupa de mainstream? Sunteti multumiti de locul pe care il ocupa Celelalte Cuvinte pe scena rock actuala?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.