Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ca si ceilalti ministri propusi de PD au tot sprijinul formatiunii democrate, a anuntat ieri vicepresedintele Ioan Oltean (foto).
El a tinut sa combata astfel zvonurile aparute in ultima perioada in legatu
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ca si ceilalti ministri propusi de PD au tot sprijinul formatiunii democrate, a anuntat ieri vicepresedintele Ioan Oltean (foto).
El a tinut sa combata astfel zvonurile aparute in ultima perioada in legatura cu schimbarea din functie, de exemplu, a ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, vesnic abonat al acestor speculatii, sau a celui de la Educatie, Mihail Hardau. ""Sunt foarte multe telefoane pe care le primesc in legatura cu schimbarea unui ministru sau a altuia sau lipsa de sustinere politica pentru un ministru sau altul. Biroul Permanent National al PD a anuntat ca toti cei sapte ministri ai PD, plus ministrul Monica Macovei au sustinerea necesara in vederea realizarii obiectivelor pe care fiecare si le-a asumat in virtutea programului de guvernare. Ministrul Justitiei, Monica Macovei, prin esecul pe care l-a inregistrat saptamana aceasta, va beneficia in continuare de acelasi sprijin politic pentru a incerca sa transpunem in practica toate caile prin care coruptia din Romania sa fie diminuata in mod evident"", a spus Oltean. ANTICIPATE. Vicepresedintele democrat a respins si ideea organizarii unor alegeri anticipate pana la momentul aderarii la UE, dupa insa, ele fiind posibile. Tema a fost relansata chiar de un coleg al sau in ale vicepresedintiei PD, Cezar Preda, care a opinat ca Tariceanu, ""daca ar fi un bun coleg"", ar declansa anticipatele cat mai repede, avand in vedere ce s-a petrecut in Parlament la respingerea perchezitiei imobilelor lui Adrian Nastase. Oltean spune insa ca Preda nu face altceva decat sa atraga atentia asupra sa, in dorinta de a-si face publicitate, iar PD ""nu are in vizor pregatirea alegerilor anticipate"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.