Steaua - Betis 0-0 / Nu mai stiu sa marcheze In fata unui stadion arhiplin, ros-albastrii nu au reusit sa inscrie impotriva lui Betis, o echipa foarte bine organizata, cu jucatori rapizi si dispusi la un efort fizic important. Steaua a domin

Steaua - Betis 0-0 / Nu mai stiu sa marcheze

In fata unui stadion arhiplin, ros-albastrii nu au reusit sa inscrie impotriva lui Betis, o echipa foarte bine organizata, cu jucatori rapizi si dispusi la un efort fizic important.

Steaua a dominat si a avut cele mai mari ocazii ale meciului, insa Dica, cate o data in fiecare repriza, Paraschiv si Radoi, in partea secunda, nu au putut sa-l invinga pe Doblas.
FAVORITI. Dupa meci, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca echipa spaniola a devenit favorita la calificare. ""Betis e o echipa foarte buna, cu toate acestea ne-am creat cateva ocazii, dar, din pacate, nu am reusit sa marcam. Presingul lor ne-a creat probleme la constructie, fiind obligati de multe ori sa jucam inalt, pe Iacob. Exista insa si meciul retur unde trebuie sa inscriem pentru a ne apropia calificarea"", a spus Olaroiu. Finantatorul Gigi Becali s-a declarat in continuare optimist: ""E bine ca nu am primit gol, vom invinge in Spania si ne vom califica"". De partea cealalta, antrenorul Lorenzo Serra Ferrer s-a declarat multumit: ""Este un rezultat pozitiv, care ne obliga sa ne continuam drumul in Cupa UEFA. Jucatorii mi-au respectat indicatiile si au reusit sa faca fata in fata unei echipe puternice, cu experienta in cupele europene. Mi-ar placea sa vad aceasta fata a lui Betis si in campionat"". (Florin Gongu, Mihai Igirosanu)

FRACTURA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.