O instanta a Curtii de Apel Alba-Iulia a judecat ieri un nou termen in dosarul procurorului oradean Alexandru Florian Lele (foto). Acesta a fost trimis in judecata de magistratii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru
O instanta a Curtii de Apel Alba-Iulia a judecat ieri un nou termen in dosarul procurorului oradean Alexandru Florian Lele (foto).

Acesta a fost trimis in judecata de magistratii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, favorizarea infractorului, fals intelectual si retinere de inscrisuri. Potrivit declaratiei responsabilului cu presa Cosmin Muntean, Curtea de Apel Alba-Iulia a hotarat in sedinta de ieri restituirea cauzei Parchetului General. Decizia a fost luata avand in vedere neregularitatea actului de sesizare a instantei, respectiv a rechizitoriului. (Lucian Dobrater)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.