Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri, sa opreasca de la difuzare spotul publicitar al campaniei lansate de publicatiile Libertatea si Pro Sport. CNA a luat hotararea de a interzice campania ""7 Magic"" intrucat
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri, sa opreasca de la difuzare spotul publicitar al campaniei lansate de publicatiile Libertatea si Pro Sport.

CNA a luat hotararea de a interzice campania ""7 Magic"" intrucat aceasta face publicitate inselatoare. Astfel, in spot se precizeaza ca ""7 Magic"" ofera publicului ""cele mai mari premii in bani"". Consiliul a catalogat aceasta afirmatie drept ""mincinoasa"" intrucat cele mai mari premii sunt oferite, de fapt, de Compania Nationala Loteria Romana. CNA a cerut, la sugestia Consiliului Roman de Publicitate (RAC), un punct de vedere cu privire la aceasta afirmatie de la initiatorii campaniei. Intrucat nu s-a primit nici un raspuns in termenul legal de zece zile, CNA a decis interzicerea spotului pe motiv ca induce publicul in eroare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.