Pentru al treilea an consecutiv, madrilenii nu castiga nimic.
Fostii ""galactici"" n-au reusit decat un 0-0 pe ""Highbury"" si spun la revedere Europei.

Real Madrid isi ia adio de la era galactica. Echipa de supervedete creata de Florentino Perez va bifa al treilea sezon fara nici un trofeu. Ultima speranta a murit miercuri seara pe ""Highbury"", unde baietii lui Lopez Caro au izbutit doar un 0-0 cu Arsenal. Prea putin pentru a ramane in Europa.
BATRANETE. Presa spaniola pare resemnata in fata finalului inevitabil al marelui Real. ""Atarna anii, atarna kilogramele"", a titrat ieri cotidianul AS. ""Nu a folosit la nimic efortul muribund al Realului. Nu, nu este doar o infrangere in plus. A fost ultima mare noapte europeana a batranelor vedete. Pe masura trecerii timpului demnitatea se evapora. Foarte acru, nimic dulce"", scrie cotidianul spaniol. La fel de dura este si reactia celuilalt ziar madrilen, Marca: ""Arsenal elimina un Madrid nul. Timp de 90 de minute Realul s-a aflat la un pas de victorie, dar a fost incapabil sa treaca de Lehmann"".
SALVATORII. In schimb, englezii ii ridica in slavi pe ""tunari"". ""Mandra Arsenal poarta in continuare steagul pentru Anglia"", titreaza The Guardian, subliniind ca jucatorii lui Arsene Wenger sunt singurii supravietuitori britanici in Liga Campionilor dupa ce Liverpool si Chelsea au parasit competitia in optimi. La randul sau, antrenorul francez crede ca echipa sa a dat dovada de caracter si determinare. ""Daca mi-ati fi spus ca vom juca de doua ori cu Real si nu vom primi nici un gol... Este dovada ca pot exista si surprize. A fost o seara mare pentru fotbal"", a spus Wenger. Astazi, la Paris, va avea loc tragerea la sorti a sferurilor si a semifinalelor.

OPTIMI - REZULTATE MARTI