Doua nume noi se adauga listei lungi de vedete de peste hotare care vin sa concerteze in Romania: Boy George si trupa Obituary. Vineri, 17 Martie 2006, Kristal Glam Club din Capitala il va avea ca invitat pe idolul multor generatii din ultimii 20
Doua nume noi se adauga listei lungi de vedete de peste hotare care vin sa concerteze in Romania: Boy George si trupa Obituary.

Vineri, 17 Martie 2006, Kristal Glam Club din Capitala il va avea ca invitat pe idolul multor generatii din ultimii 20 de ani: Boy George. La inceputul anilor a€™80, el s-a lansat in Londra ca adept al curentului muzical New Romantic. Inca din 1979 a lucrat ca dj alaturi de Jeremy Healy, pana cand si-a unit fortele cu DJ-ul Michael Craig si basistul Jon Moss pentru a forma alaturi de ei binecunoscuta formatie a anilor a€™80: Culture Club. In Kristal Glam Club, Boy George va mixa, timp de aproximativ trei ore, propriile sale melodii. Intrarea la concert se va face incepand cu ora 23:00, artistul urmand sa isi inceapa programul mixul in jurul orei 1:00.
METAL. Trupa Obituary se afla in prezent in turneul ""Frozen In Time european tour 2006"", si, spre bucuria multor metalisti din Romania, tara noastra figureaza pe lista locatiilor alese pentru concerte. Astfel, baietii vor sustine un megaconcert la Bucuresti, pe 17 iunie, la Arenele Romane. Formula in care Obituary va concerta la 17 iunie va fi: John Tardy - vocal, Allen West - chitara, Frank Watkins - bass, Donald Tardy - baterie, Trevor Peres - chitara (a carui bunica este nascuta in Romania). (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.