La Hanovra, in Germania, s-a deschis o noua editie a celui mai mare targ tehnologic CeBIT 2006. Companiile de IT vor investi in acest an sume importante in sectorul de profil, impulsionand astel dezvoltarea acestuia, potrivit mai multor oficiali
La Hanovra, in Germania, s-a deschis o noua editie a celui mai mare targ tehnologic CeBIT 2006.

Companiile de IT vor investi in acest an sume importante in sectorul de profil, impulsionand astel dezvoltarea acestuia, potrivit mai multor oficiali si analisti prezenti la eveniment.
""Sectorul de IT si de telecomunicatii are perspective bune de dezvoltare. In Europa Occidentala ne asteptam la un avans de peste 4%. Motorul de crestere este diponibilitatea de a investi oferita de companiile mici si mijlocii"", a declarat Willi Berchthold, presedintele Bitkom, asociatie germana din domeniu.
Potrivit lui Steve Prentice, seful firmei de cercetare Gartner, investitiile in IT vor creste in acest an cu 2,5%, companiile reorientandu-se dispre strategia de reducere a costurilor catre cea a dezvoltarii prin investitii. El a avertizat insa ca industria de software a inceput sa se axeze in special pe serviciile oferite clientilor, in timp ce in anii trecuti acordarea de licente a reprezentat unul dintre cele mai profitabile sectoare de activitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.