Bucuresteni, vi se pregateste ceva! Va urma o perioada de calvar, in special pentru soferi, Primaria Capitalei incepand sa demareze proiectele de modernizare a infrastructurii.

Autoritatile n-au pus la cale insa o strategie in derularea lucrarilor, bulevardele care urmeaza sa fie decopertate si asfaltate fiind imprastiate in tot Bucurestiul.
Astfel, jumatate din caile de acces dinspre si in Capitala se vor inchide. ""Am avertizat si recunosc public ca va fi o perioada de doi ani extrem de dificila pentru trafic. Cautam rute alternative"", a spus ieri Adriean Videanu, primarul general. In functie de vreme, primele santiere se vor deschide in jurul datei de 15 martie. In privinta alternativelor de trafic, autoritatile cauta inca solutii.
NEBUNIE. In ultima jumatate a lunii martie se reiau lucrarile de refacere a opt bulevarde principale, incepute anul trecut si nefinalizate, si anume Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Poligrafiei, Calea 13 Septembrie, Splaiul Independentei, Bulevardul Tudor Vladimirescu (inchis traficului momentan), Bulevardul Geniului, 11 Iunie si Soseaua Chitilei. De asemenea, la 25 martie vor incepe lucrarile de reabilitare a Podului Grant. Traficul pe pod va fi inchis partial, circulandu-se pe un singur sens. Din vara incep lucrari de refacere pe 113 bulevarde principale, din toate zonele orasului. De asemenea, incep lucrarile de constructie a Pasajului de la Basarab si a celui de la intersectia Doamna Ghica cu Soseaua Colentina. Mai mult, incep lucrarile de construire a 22 de parcaje subterane in zona centrala a orasului.

PREGATIRI DE EXPROPRIERI