Din cauza problemelor de sanatate, interpretul Gil Dobrica a preferat ca o perioada sa evite deplasarile lungi. RECLAMA la ZAPP. Asadar, de trei luni, el este de gasit la Hotelul Alpin din Poiana Brasov, unde, seara de seara, le canta turistilor.
Din cauza problemelor de sanatate, interpretul Gil Dobrica a preferat ca o perioada sa evite deplasarile lungi.

RECLAMA la ZAPP. Asadar, de trei luni, el este de gasit la Hotelul Alpin din Poiana Brasov, unde, seara de seara, le canta turistilor. Desi are in repertoriu peste 300 de piese, romanii tot nu se mai satura ascultand melodia ""Hai acasa!"". Si el a recunoscut ca orice alta piesa ar mai dori sa lanseze, nimic nu o mai poate eclipsa. Dar e de bine, caci, firma Zapp i-a cerut acordul pentru a folosi hitul ""Hai acasa!"" drept coloana sonora pentru o reclama tv. Iar rasplata a fost peste asteptarile sale: ""Am primit 1.000 de euro, plus un telefon mobil, foarte smecher. Pot vorbi oricat, toata viata, firma suporta costul convorbirilor"".
COASTE RUPTE. Gil admira muntii doar din ca-mera de hotel: ""Nu mai ies afara pana cand nu plec la Bucuresti. Nu de alta, dar, in urma cu doua luni, am alunecat pe gheata, in fata hotelului, si mi-am rupt trei coaste. A trebuit sa-mi puna si mana dreapta in ghips. Vina imi apartine, trebuia sa-mi cumpar o pereche de bocanci. Mi-am adus doar trei perechi de pantofi de scena"". Insa interpretul se plange mai degraba de crizele de guta: ""Am fost la un bioterapeut, dar tot degeaba. Nici un medicament nu-si mai face efectul. Cand ma apuca durerile, nu suport pe nimeni in jurul meu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.