Brad si Angelina, relatie constructiva Actorul american Brad Pitt, care a inchiriat o locuinta la Paris impreuna cu sotia sa, Angelina Jolie, si-a cumparat recent o superba motocicleta pentru a putea circula incognito pe strazile capitalei franceze.

Brad si Angelina, relatie constructiva
Actorul american Brad Pitt, care a inchiriat o locuinta la Paris impreuna cu sotia sa, Angelina Jolie, si-a cumparat recent o superba motocicleta pentru a putea circula incognito pe strazile capitalei franceze. De asemenea, el ar putea deveni la randul sau ambasador al bunavointei pentru ONU... Angelina este deja ambasador al bunavointei pentru Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati. Maddox, 4 ani, unul dintre cei doi copii adoptati de Angelina, a fost inscris la clubul de judo al Racing Club din Franta. Fara indoiala pentru a invata sa se apere in cazul unui atac din partea paparazzilor...

Lila€™ Kim are probleme cu silicoanele

Rapperita Lila€™ Kim are mari probleme de sanatate in inchisoare si solicita de urgenta ajutor medical adecvat din cauza implanturilor mamare cu silicon care au inceput sa-i curga. Fata rea a hip-hop-ului american a fost condamnata la un an de inchisoare la Centrul Federal de Detentie din Philadelphia (Pennsylvania), fiind gasita vinovata de sperjur. ""Este foarte ingrijorata pentru ca sanii au inceput sa i se scurga si are nevoie de asistenta medicala de specialitate, ceea ce in inchisoare nu poate primi"", a declarat o sursa anonima. Purtatoarea de cuvant a penitenciarului din Philadelphia, Traci Billingsley, a refuzat sa comenteze pe marginea acestor informatii, sustinand ca ""dosarul medical al unui detinut nu este public"".

Sienna nu are timp pentru animale

Ca sa puna capac relatiei cu Jude Law, Sienna Miller i-a inapoiat acestuia cei doi catei pe care actorul ii cumparase de ziua de nastere a acesteia. Astfel ca ""bebelusii"" Porgy si Bess, asa cum ii rasfatau cei doi, au ajuns acolo de unde au venit. Sienna n-a stat mult pe ganduri si a predat ""copiii"" menajerei lui Jude. Este prea ocupata si nu are timp sa-i scoata la plimbare, dupa cum marturiseste Sienna.

Shakira: ""Robbie este doar amic""
Shakira a dezmintit zvonurile conform carora ar fi petrecut nopti fierbinti cu Robbie Williams in Los Angeles. Cantareata columbiana a declarat presei ca nu s-a despartit de iubitul ei, Antonio De La Rua. Mai mult, cei doi se iubesc si chiar au intentii serioase. Dovada sta chiar inelul de logodna de pe mana Shakirei, pe care a binevoit sa-l arate presei dupa barfele iscate. Cat despre Robbie, Shakira a dezvaluit ca sunt foarte buni prieteni, ca se inteleg de minune si ca este adevarat ca au iesit impreuna, dar la nivel profesional. (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.