Votul de marti din Parlament impotriva perchezitiei imobilelor lui Adrian Nastase determina prima mutare dinspre Partidul Democrat in sprijinul vesnicei idei a anticipatelor. Vicepresedintele PD Cezar Preda afirma intr-o declaratie de presa ca, "
Votul de marti din Parlament impotriva perchezitiei imobilelor lui Adrian Nastase determina prima mutare dinspre Partidul Democrat in sprijinul vesnicei idei a anticipatelor.

Vicepresedintele PD Cezar Preda afirma intr-o declaratie de presa ca, ""daca acceptam aceasta stare confuza de lucruri, intarita de votul de marti din Camera, cred ca PD si PNL vor fi catalogate de societatea romaneasca, foarte usor, drept doua formatiuni politice imorale la fel de consacrate ca si PC si UDMR. Cred ca primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, colegul nostru de Alianta, are datoria fata de noi, de tara si de el insusi sa puna capat acum acestei imoralitati si sa sustina impreuna cu noi intoarcerea la popor, la votul acestuia"". Cum astfel de acuzatii au fost lansate de PD si dupa votul de marti, din Camera, PC si UDMR le-au respins, conservatorul Bogdan Pascu precizand ca deputatii PC au votat ""in corpore"" pentru perchezitie. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.