Barcelona, Juventus si Villarreal au fost, marti seara, primele trei echipe care si-au asigurat locul in sferturile de finala ale competitiei. Invingatori cu 2-1 la Londra, catalanii au remizat, 1-1, pe Camp Nou, luandu-si revansa in fata lui Chelse

Barcelona, Juventus si Villarreal au fost, marti seara, primele trei echipe care si-au asigurat locul in sferturile de finala ale competitiei. Invingatori cu 2-1 la Londra, catalanii au remizat, 1-1, pe Camp Nou, luandu-si revansa in fata lui Chelsea pentru eliminarea din sezonul trecut.
LA REZULTAT. Cotidianul Marca crede ca Barcelona se indreapta cu pasi siguri spre castigarea trofeului. ""Chelsea a remizat, dupa un penalty nedrept, acordat in minutele de prelungire. Doar atat a reusit Mourinho. Un gol trist si ilegal"", scrie Marca. La randul sau, El Mundo Deportivo subliniaza ca Frank Rijkaard i-a demonstrat lui Jose Mourinho ca si el stie sa joace la rezultat: ""Se poate spune ca Barcelona a invins Chelsea chiar cu armele englezilor"". In schimb, AS scrie: ""Abramovici incepe sa inteleaga ca nici cu toti banii din lume nu poate cumpara Liga Campionilor. Din tribunele Stadionului Camp Nou, magnatul rus a asistat la a doua eliminare consecutiva a echipei sale din lupta pentru suprematia continentala"".
DESTIN. Drama serii de marti s-a consumat insa la Torino, unde Werder Bremen a pierdut calificarea in fata lui Juventus, in ultimele doua minute. ""Bianconerii"" au invins cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Emerson, dupa o gafa a portarului Tim Wiese. ""Este incredibil: opresti toate mingile si, in final, comiti o greseala de incepator. Genul de greseala care ti se intampla o singura data in viata de portar"", a spus dezamagit Wiese. In partida de pe ""Delle Alpi"", Adrian Mutu a intrat pe teren in minutul 57, in locul lui Camoranesi.

OPTIMI - REZULTATE MARTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.