Barcelona a castigat aseara duelul gigantilor. Trupa lui Frank Rijkaard a spulberat cu un cinic 1-0 visele soldateilor taciturnului Mourinho. Pe Delle Alpi, Werder Bremen a fost la doar trei minute sa opreasca drumul campioanei Italiei, care s-a salv

Barcelona a castigat aseara duelul gigantilor. Trupa lui Frank Rijkaard a spulberat cu un cinic 1-0 visele soldateilor taciturnului Mourinho. Pe Delle Alpi, Werder Bremen a fost la doar trei minute sa opreasca drumul campioanei Italiei, care s-a salvat in urma unui final nebun.
EXECUTIE. Pentru a definitiva opera construita superb chiar la Londra, catalanii au abandonat pentru primele 70 de minute spectacolul familiar. Ronaldinho, Deco sau Etoa€™o au facut presing, s-au retras umili in propria jumatate, demonstrand ca au si calitati nebanuite de salahori. Satul parca de neputinta trupei lui Mourinho, Ronaldinho a zvacnit nimicitor pe final, aducand o victorie logica dupa raportul de forte al dublei manse. Finalul a fost doar o agonie pentru Chelsea, care a egalat dintr-un penalti facut cadou de Markus Merk.
DRAMATISM. Meciul serii a avut loc la Torino. Dupa reusita rapida a lui Micoud, Werder Bremen a controlat mai bine de o ora disputa cu Juventus.
Nemtii au cedat pe final, cand Trezeguet si Emerson au adus scorul la 2-1 si o calificare dramatica. Adrian Mutu a fost rezerva, intrand in minutul 57, in locul lui Camoranesi.

OPTIMI - ASEARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.