Luana Ibacka (foto) va prezenta alaturi de Luminta Anghel show-ul ""Da-i papucii"", realizat de Antena 1, a carui premiera va avea loc la sfarsitul acestei luni.
Productia reprezinta o premiera in Romania intrucat protagoniste sunt femei obis
Luana Ibacka (foto) va prezenta alaturi de Luminta Anghel show-ul ""Da-i papucii"", realizat de Antena 1, a carui premiera va avea loc la sfarsitul acestei luni.
Productia reprezinta o premiera in Romania intrucat protagoniste sunt femei obisnuite, care au trecut printr-o problema grava de cuplu, iar cele doua vedete - gazdele emisiunii - vor incerca sa le insufle puterea de a depasi impasul in care se afla si sa le dea motive pentru a privi din nou cu incredere in viitor.
Unele femei vor razbunare, altele doar sa se ridice din suferinta, iar ceea ce li se intampla in emisiune le ajuta sa ia decizii corecte. Luana Ibacka, care este redactor-sef la o revista de amenajari interioare, le va ajuta sa scape de amintiri inlocuind anumite obiecte de decor cu altele noi, lucruri care improspateaza ambientul si care alunga umbrele triste ale perioadelor grele.
Parcursul emisiunii include o schimbare de look, o trecere pe la cabinetul unui psihiatru, diverse surprize placute care pot insemna pentru viitorul respectivei femei un start bun. Doamnele care trec printr-un impas din cauza unei relatii nefericite, se pot inscrie sa participe la emisiune sunand la numarul 0721/ 29.54.64 sau 0747/28.51.37, fie scriind la adresa de e-mail casting@direct-target.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.