Echipa masculina Steaua Bucuresti va juca, pana la urma, meciul-tur din semifinalele Challenge Cup cu Agram Medvescak Zagreb, din Croatia, in Sala Polivalenta, a declarat presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Sala era ocupata
Echipa masculina Steaua Bucuresti va juca, pana la urma, meciul-tur din semifinalele Challenge Cup cu Agram Medvescak Zagreb, din Croatia, in Sala Polivalenta, a declarat presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu.

Sala era ocupata la 25-26 martie cu un concurs international de dans sportiv, astfel ca disputarea meciului-tur din semifinalele Challenge Cup nu era posibila in acea locatie. Problema a fost rezolvata dupa interventia FRH la Agentia Nationala pentru Sport.
AMIABIL. ""S-a rezolvat totul pe cale amiabila. ANS a mediat discutiile cu federatia de dans sportiv, care isi va organiza concursul in Sala Floreasca"", a declarat Cristian Gatu. In conformitate cu reglementarile EHF, data meciului-tur din semifinalele cupelor europene este 25 sau 26 martie, in functie de cum se inteleg echipele intre ele. Handbalistii si conducerea de la Steaua si-au exprimat dorinta de a juca din nou in Sala Polivalenta, unde in returul cu Vardar Skopje din sferturile de finala ale Challenge Cup echipa a fost incurajata frenetic de peste 5.000 de suporteri, care i-au purtat spre calificare. Este de asteptat ca si la meciul cu echipa croata sa se inregistreze o asistenta-record.
REFUZ. Cu o zi in urma, marti, conducerea celor de la Federatia de Dans Sportiv nici nu dorea sa discute despre o eventuala mutare a competitiei, pretinzand ca avea sala antamata de un an. Aceasta problema absurda a fost rezolvata ieri doar la interventia ANS. In caz contrar, stelistii ar fi trebuit sa-si dispute jocul in provincie, la Valcea sau la Buzau. Returul meciului cu Medvescak Zagreb se va disputa la 1 sau la 2 aprilie in capitala Croatiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.