""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" este un indemn pe care hunedorenii s-au hotarat sa-l ia tare in serios! Altfel, cum s-ar explica faptul ca, de marti, inca un cititor (o cititoare, de fapt) din acest judet a gasit talonul norocos,
""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" este un indemn pe care hunedorenii s-au hotarat sa-l ia tare in serios! Altfel, cum s-ar explica faptul ca, de marti, inca un cititor (o cititoare, de fapt) din acest judet a gasit talonul norocos, aducator de Logan?
Mihaela Dorina Andras (foto), originara din Hateg, are 24 de ani, este casatorita cu Dorel si a terminat Facultatea de Drept in Bucuresti.
N-a fost sa fie sa ramana sa practice avocatura in Capitala, iar in orasul natal inca nu are un post, dar, pentru ca are incredere in ea si isi iubeste meseria, ramane optimista.
Nu la fel de optimista era si cand a razuit talonul castigator, asa ca a fost extrem de surprinsa de castig. Nu si-a sunat sotul imediat, ci a facut mai mult decat atat: s-a dus chiar la el la birou. Erau impreuna cand Mihaela ne-a sunat la redactie pentru a ne transmite codul de validare si seria talonului. Masina insa n-o vor imparti, desi amandoi - si Mihaela, si Dorel - au carnet: tanara familie mai are un autoturism, asa ca fiecare va fi cu masina lui de-acum!
Mihaela ne-a mai spus, timid, doar atat: ""Va multumesc. Si, daca se poate, ar putea sa fie un Logan albastru?"".
Tot marti, tot cu talonul din Jurnalul National, domnul Ioan Vasar, pensionar din Cluj-Napoca, a castigat Jackpotul in valoare de 28 de milioane de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.