Brasovencele s-au inghesuit sa prinda un loc marti seara la show-ul incendiar oferit de stripperii de la Chippendales. ""Chippendales-ii"" au declarat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Hotelul Alpin din Poiana Brasov, ca si-ar dori nev
Brasovencele s-au inghesuit sa prinda un loc marti seara la show-ul incendiar oferit de stripperii de la Chippendales.

""Chippendales-ii"" au declarat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Hotelul Alpin din Poiana Brasov, ca si-ar dori neveste romance: ""In comparatie cu americancele, fetele de aici au pielea fina si fundul bombat. In plus, nu sunt materialiste"".
SI-AU INCURCAT CHILOTII. Dansatorii se afla pentru a treia oara pe plaiurile noastre, de data aceasta fiind asteptati nu numai in Bucuresti, ci si in Brasov, Galati si Cluj. ""La Galati, sotul unei spectatoare a intrat in sala si a aruncat cu cuburi de gheata in noi"", povestesc ei. Pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete, stripperii au cerut sa fie paziti, in timpul prestatiei, de cate noua bodyguarzi. In cele doua ore de spectacol, baietii Chippendales au schimbat cateva randuri de camasi si chiloti: ""Nu va dorim sa intrati in cabina la sfarsit. Veti gasi un munte de camasi si chiloti. Ar trebui sa le punem semne, sa nu le mai incurcam"".
LANSARE IN ROMANIA. Rico, cel mai tanar dintre ei, a cantat o melodie de dragoste, pregatindu-se pentru o cariera muzicala solo. Culmea este ca vrea sa-si lanseze primul album in Romania, nicidecum in tara sa natala. Problema trupei este ca are de-a face cu multi impostori: ""Mai multi dansatori se folosesc de numele nostru de scena, aducandu-ne mari prejudicii"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.