Revista economica Saptamana Financiara, parte a trustului de presa Intact, cel mai dinamic de pe piata la ora actuala, a implinit un an, dar a crescut mai mult!

Conducerea companiei afirma, iar prezenta invitatilor de seama la evenimentul organizat cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea revistei confirma si legitimeaza: ""Avem un an. Copiii, la varsta asta, nu stiu sa mearga si sa vorbeasca, dar sunt foarte dragalasi. Noi nu vrem sa fim doar dragalasi. Vrem sa «ardem» etapele intermediare si sa fim niste «voinicei» pe care va puteti baza"". Acestea sunt promisiunile pe care Gabriela Vranceanu Firea, directorul editorial al revistei, le face publicului, respectiv ""contribuabililor onesti cu taxele platite la bugetul statului, cititorii nostri cei mai fideli"", spune ea.
ANGAJAMENTE SI GARANTII. Mihai Craiu, directorul general al Saptamanii Financiare, a facut si el bilantul performantelor realizate intr-un an de activitate: ""O sa va spun putine cuvinte, pentru ca ceea ce am avut de spus... am facut! Am demonstrat ceea ce am vrut, ceea ce am visat si ceea ce am reusit sa facem din aceasta companie. Sfarsitul anului 2005 a insemnat o cifra de afaceri de peste doua milioane de euro, taxe si impozite platite la zi, tiraj tiparit de 25.000 de exemplare si 15.000 de abonati fideli"". Acestea sunt, obiectiv, implinirile Saptamanii Financiare. Mai departe, Mihai Craiu a punctat si angajamentele pe care compania si le asuma in fata cititorilor, a investitorilor, a clientilor si a partenerilor, alaturi de garantiile pe care le prezinta in acest sens: ""Saptamana Financiara doreste sa instituie pe piata media specifica un leadership calitativ, iar acest lucru e asigurat de o echipa redactionala si de business extrem de puternica!"".
MULTUMIRI. Conducerea companiei a tinut sa aduca multumiri atat trustului de presa Intact, care potenteaza, prin traditie si profesionalism, reusita tuturor mijloacelor media pe care le patroneaza si, nu in ultimul rand, concurentei, care stie sa fie una onesta, demonstrand astfel maturitatea presei romanesti.

OASPETI DE SEAMA