Zilele lui Adrian Inimaroiu in PNL, edilul Sectorului 4, au inceput sa fie numarate. Pentru prestatia precara pe care a avut-o in calitate de primar, el risca sa fie exclus din partid. Pana la pierderea scaunului de primar va fi doar un pas, avan

Zilele lui Adrian Inimaroiu in PNL, edilul Sectorului 4, au inceput sa fie numarate. Pentru prestatia precara pe care a avut-o in calitate de primar, el risca sa fie exclus din partid.

Pana la pierderea scaunului de primar va fi doar un pas, avand in vedere ca are si un proces penal in care este acuzat de abuz in serviciu.
Adrian Inimaroiu va intra in istorie drept primarul care nu a facut nimic in prima jumatate de mandat. Pasiunea lui Inimaroiu n-a fost administratia locala, ci vacantele. A stat in concediu mai tot timpul, lasand treburile edilitare in plata Domnului. Despre semnarea certificatelor de ur-banism sau a actelor specifice activitatii de primar nici nu mai incape vorba. Dupa numeroase reclamatii, colegii de partid l-au detronat de la sefia PNL Sector 4 si i-au dat un avertisment. Ieri, filiala PNL Sector 4 a inceput procedurile de excludere din partid. ""Prestatia lui ca primar al Partidului National Liberal a lasat de dorit. Urmeaza un plan de investitii la nivelul Sectorului 4 si avem dubii serioase privind capacitatea dumnealui de a-l pune in aplicare"", a spus ieri presedintele organizatiei, Leopold Lupusanski.
GEST DE ONOARE. Intrebat daca problemele cu Justitia ale primarului Inimaroiu au constituit un argument in luarea deciziei de excludere, presedintele PNL Sector 4 a afirmat ca ""fiecare trebuie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie"". Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, ne-a declarat ca decizia finala sta in mainile delegatiei permanente a partidului. ""Daca va fi exclus din PNL, ar trebui sa faca un gest de onoare si sa-si dea demisia din calitatea de edil al Sectorului 4. I-as mai da o sansa, dar daca nu profita, voi face toate demersurile pentru demiterea lui"", a spus Orban.
Asa cum era si de asteptat, Inimaroiu a avut o alta varianta. La randul lui, a cerut demisia proaspatului sef al filialei PNL de sector si liniste pana in luna octombrie. ""Nu sunt singurul care a primit sanctiuni de la partid, mai sunt alti sase colegi de-ai mei, consilieri sau directori. Nu ma surprinde aceasta atitudine. Cer demisia de onoare a lui Lupusanski pentru ca a aruncat filiala PNL a sectorului intr-o criza fara precedent. Eu vreau sa fiu lasat in liniste pana la 15 octombrie, pentru a-mi duce la sfarsit planurile"", a spus Inimaroiu. El nu crede ca va fi exclus din PNL si-l acuza pe Lupusanski ca i-a cerut abuziv demiterea unor directori din Primarie, printre care se numara cei de la Administratia Domeniului Public si ai Directiei Economice. Gurile rele spun ca Inimaroiu negociaza o posibila mutare in Partidul Democrat. (Monica C. Andrei)

ANCHETA IN DESFASURARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.