Iarna s-a intors cu si mai multa furie, desi, calendaristic, primavara a inceput in urma cu o saptamana.
Zapada si vantul puternic au pus din nou stapanire pe mai multe judete din tara, circulatia fiind ingreunata pe cateva drumuri judetene s
Iarna s-a intors cu si mai multa furie, desi, calendaristic, primavara a inceput in urma cu o saptamana.
Zapada si vantul puternic au pus din nou stapanire pe mai multe judete din tara, circulatia fiind ingreunata pe cateva drumuri judetene sau nationale. Autoritatile fac eforturi considerabile pentru a indeparta efectele viscolului. Trafic infernal pe Valea Oltului si Dealul Negru. Autocamioanele neechipate cu lanturi s-au impotmolit in drum catre Sibiu, fapt ce a ingreunat si uneori a blocat accesul utilajelor de deszapezire. Politistii au oprit temporar circulatia in comuna Milcoiu, pentru evitarea unor alte evenimente. Circulatia intre Vrancea si Covasna, pe DN 2 D, era blocata ieri-dimineata din cauza zapezii abundente. Traficul pe Drumul National 66 Simeria-Petrosani a fost ingreunat de zapada cazuta in cursul noptii de luni spre marti, cea mai afectata zona fiind cuprinsa intre Banita si Pestera Bolii. Politistii au avertizat soferii si asupra conditiilor de trafic de pe Drumul National 74 Brad-Abrud, care este acoperit cu zapada. Precipitatiile abundente au provocat noi alunecari de teren in zonele municipiului Motru si ale comunei Catunele. APEL! Pentru a afla informatii despre starea drumurilor nationale, soferii sunt sfatuiti sa sune la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, care functioneaza in cadrul Ministerului Transporturilor la numerele de telefon: 021-315.75.66; 021-318.66.31; 318.66.09.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.