Ieri a avut loc, la sediul EHF de la Viena, tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele cupelor europene la handbal masculin. Echipele romanesti prezente in aceasta faza a competitiei, HCM Constanta si Steaua, vor intalni adversari grei: din Span

Ieri a avut loc, la sediul EHF de la Viena, tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele cupelor europene la handbal masculin. Echipele romanesti prezente in aceasta faza a competitiei, HCM Constanta si Steaua, vor intalni adversari grei: din Spania, respectiv Croatia.

CONSTANTA. In Cupa Cupelor, HCM Constanta va infrunta formatia spaniola Valladolid, antrenorul Aihan Omer fiind de parere ca sansele de calificare sunt de 50%. ""Sa fim optimisti. In aceasta faza nu mai conteaza cu cine jucam. Valladolid e puternica, dar cred ca sansele de calificare in finala sunt egale"", a declarat tehnicianul, care ar fi preferat sa joace in deplasare meciul-tur. Conform tragerii la sorti, HCM va disputa pe teren propriu prima partida, la 25 sau 26 martie, returul fiind programat la 1 sau 2 aprilie. Valladolid, care a eliminat in sferturi o alta echipa din Spania, Granollers, este antrenata de selectionerul Juan Carlos Pastor si are in lot un campion mondial, Garabaya.
STEAUA. In semifinalele Challenge Cup, Steaua va intalni echipa croata Agram-Medvescak Zagreb. Ca si HCM Constanta, echipa militara va juca prima mansa pe teren propriu, la 25 martie, returul urmand a avea loc peste o saptamana, in Croatia. Inaintea tragerii la sorti, tehnicienii si oficialii ros-albastrilor au incercat sa ghiceasca numele viitoarei adversare, singurul care a intuit raspunsul corect fiind secundul Nicolae Munteanu. ""Eu am mers pe echipa din Zagreb si a iesit. Bine ca nu pun pariuri de felul meu, ca le luam banii"", a spus amuzat tehnicianul, nemul-tumit de faptul ca meciul-tur se va putea juca in Sala Polivalenta doar la 25 martie: ""Pe 26, cand am fi vrut sa jucam, este programat un concert. Vom vedea cum ne vom intelege si cu croatii, pentru ca dorim sa oferim un nou spectacol publicului, care ne-a sustinut frenetic in returul cu Vardar Skopje"". In perioada 25-26 martie, la Sala Polivalenta se desfasoara un concurs international de dans sportiv.

VIITOARE ADVERSARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.