Cu o zi inaintea primei manse din optimi, Steaua si Rapid par pregatite pentru confruntarile cu Betis Sevilla si SV Hamburg.

Desi vremea nu pare sa fie foarte favorabila, fanii asteapta cu infrigurare meciurile. Ieri s-au epuizat toate cele 40.000 de bilete pentru Steaua - Betis, iar in Giulesti se vandusera mai mult de jumatate din cele 15.000 de tichete disponibile.
STEAUA. Capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, a parut extrem de conectat la tensiunea meciului de maine. ""Nu suntem linistiti dupa ce Betis a pierdut la Getafe, mai ales ca si noi am jucat slab in returul cu Heerenveen. Nu trebuie sa le dam sanse, pentru ca au jucatori buni si vor profita din plin."" Cu probleme de sanatate, stoperul Dorin Goian a declarat ieri ca este apt pentru meci. ""Ma simt bine si sper sa evoluez. Sansele sunt egale, dar totul va depinde de forma noastra de la ora jocului"", a declarat Goian.
RAPID. Aflat in fata a trei meciuri in sase zile, maine cu Hamburg, duminica in campionat si miercuri returul din Germania, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat: ""Nu ne este frica. Din acest moment nu avem decat de castigat. Cand am jucat cu incredere si mult curaj, am reusit. Pentru mine nu conteaza bugetele. Asemenea confruntari se castiga cu sufletul inainte de orice"". Iar presedintele Dinu Gheorghe a spus: ""Speram sa prindem si la anul un loc de cel putin Cupa UEFA. Trebuie sa confirmam, pentru ca nu vrem ca acest parcurs sa fie doar o intamplare"".

PARASCHIV: ""SUNT DE BATUT!""