Curtea de Apel Alba-Iulia au hotarat ieri ca dosarul cunoscut sub numele de ""Clanul Clamparu"" sa fie repus pe rolul Tribunalului Sibiu. Instanta a dispus astfel casarea hotararii de la prima instanta potrivit careia cazul era restituit la Parch
Curtea de Apel Alba-Iulia au hotarat ieri ca dosarul cunoscut sub numele de ""Clanul Clamparu"" sa fie repus pe rolul Tribunalului Sibiu.

Instanta a dispus astfel casarea hotararii de la prima instanta potrivit careia cazul era restituit la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru refacerea si completarea urmaririi penale. De asemenea, tribunalui hotarase si punerea inculpatilor in libertate prin inlocuirea arestului cu obligarea acestora de a nu parasi tara. Prin sentinta de ieri, Curtea de Apel Alba-Iulia a hotarat insa si mentinerea starii de arest a celor sapte inculpati, judecati pentru constituire, aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat, in scopul comiterii de infractiuni grave, proxenetism, trafic de persoane si spalare de bani. Principalul acuzat, Ion Clamparu, se sustrage judecatii, fiind pierdut fara urma de luni bune. (Lucian Dobrater)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.