Delegatia Romaniei va pleca astazi la Campionatele Mondiale de atletism in sala de la Moscova, competitie ce se va desfasura de vineri pana duminica.
Pe lista absentilor, unde figurau deja numele Ionelei Tarlea-Manolache, Oanei Pantelimon si
Delegatia Romaniei va pleca astazi la Campionatele Mondiale de atletism in sala de la Moscova, competitie ce se va desfasura de vineri pana duminica.
Pe lista absentilor, unde figurau deja numele Ionelei Tarlea-Manolache, Oanei Pantelimon si al lui Stefan Vasilache, s-a adaugat si cel al Elenei Iagar, care nu va face deplasarea din cauza unor probleme medicale. Atleta e nevoita sa efectueze o serie de analize, intrucat i-a fost depistata o infectie in corp. Elena Iagar, care s-a clasat pe locul 4 in proba de 1.500 de metri la Cupa Europei, urma sa ia startul in proba de 800 sau in cea de 1.500 de metri. OBIECTIV. ""Vom avea acelasi obiectiv: castigarea a 1-2 medalii si alte 2-3 clasari in primele opt locuri"", a declarat directorul tehnic al FRA, Constantin Mihail. Lotul Romaniei este: FEMININ: Angela Morosanu (400 m), Mihaela Neacsu (800 m), Maria Cioncan (800 m sau 1.500 m - se va decide la fata locului), Corina Dumbraveanu (1.500 m), Viorica Tigau (60 m garduri si lungime), Adina Anton (lungime), Mariana Solomon Sarbu (triplu salt). MASCULIN: Alexandru Mihailescu (60 m garduri), Marian Oprea (triplusalt), Danut Simion (lungime), Gheorghe Guset (greutate) si stafeta 4x400 m - Florin Suciu, Ion Vieru, Alexandru Mardan si Vasile Bobos (rezerva Catalin Campeanu).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.