Orange Romania a lansat doua servicii cu ajutorul carora clientii operatorului pot obtine informatii despre zona in care se afla si despre punctele de interes, cum ar fi restaurante, bancomate si hoteluri. Informatiile pot fi obtinute prin WAP, p
Orange Romania a lansat doua servicii cu ajutorul carora clientii operatorului pot obtine informatii despre zona in care se afla si despre punctele de interes, cum ar fi restaurante, bancomate si hoteluri.

Informatiile pot fi obtinute prin WAP, pe site-urile Orange, precum si prin SMS. Clientii pot afla informatii detaliate referitoare la punctul de interes ales si, in functie de telefonul utilizat, pot obtine harta, adresa, numarul de telefon, programul de lucru si distanta aproximativa fata de locul in care se afla. Ghidul Zonei si Ghidul General sunt disponibile in 15 orase si de-a lungul principalelor drumuri nationale si europene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.