Academician
Varsta: 82 de ani Doctor in Medicina si Chirurgie 1993: A primit titlul Meritul Maltez in rang de ofiter. A fost primul, in Romania, care a introdus conceptele si metodele ciberneticii in domeniul neurofiziologiei ""Antr
Academician
Varsta: 82 de ani Doctor in Medicina si Chirurgie 1993: A primit titlul Meritul Maltez in rang de ofiter. A fost primul, in Romania, care a introdus conceptele si metodele ciberneticii in domeniul neurofiziologiei ""Antropogeneza si geneza culturii"", un volum semnat de academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, in colaborare cu Ligia Apavaloae, a fost lansat ieri, oferind publicului o abordare accesibila a antropologiei. ""O exceptionala lucrare stiintifica, care urmareste evolutia de la Big-Bangul primordial pana la inventarea politicului si a internetului. (...) Ofera specialistilor si publicului larg posibilitatea de a urmari etapele a peste 500 de milioane de ani de evolutie biologica si a (numai) 500 de mii de ani de evolutie a hominidelor"", prezinta editorul volumul. Constantin Balaceanu-Stolnici crede ca lucrarea este utila tuturor celor curiosi sa afle ""marea minune sau aventura a aparitiei omului modern"". Pentru lansarea lucrarii sale, Jurnalul National il declara pe Constantin Balaceanu-Stolnici ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.