Irinel Grajdeanu, un tanar din satul Triaz, comuna Turdasi (judetul Hunedoara), a castigat Loganul Diesel pus in joc sambata in cadrul consursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". Irinel are 23 de ani si este student in Timisoara,
Irinel Grajdeanu, un tanar din satul Triaz, comuna Turdasi (judetul Hunedoara), a castigat Loganul Diesel pus in joc sambata in cadrul consursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". Irinel are 23 de ani si este student in Timisoara, la Facultatea de Constructii. Cumpara Jurnalul National des, insa nu chiar in fiecare zi, pentru ca, deh, e pe buget de student care sta in gazda.
Sambata a luat ziarul, a razuit talonul si, ca de obicei, nu se astepta sa castige. Astfel, nu mica i-a fost mirarea cand a comparat seria castigatoare cu cea de pe talonul lui si a vazut ca se potrivesc perfect. Si-a anuntat sora, cei doi frati, parintii, prietenii, colegii si, numai dupa aceea a sunat la Jurnalul National pentru a comunica ""adjudecarea"" premiului cel mare al zilei. Irinel nu s-a decis inca ce va face cu masina, dar, cum are deja carnet, probabil ca totusi o va pastra pentru a-si plimba numeroasa familie.
JACKPOT. Tot sambata s-a ""adjudecat"" si Jackpotul concursului organizat de Jurnalul si Gazeta, in valoare de 14 milioane de lei. Fericitul castigator este domnul Traian Durac (55) din Brasov.
Traian este pensionar si are trei baieti mari, de care este foarte mandru. Nici el nu este abonat, pentru ca ii place sa-si ""aleaga cel mai bun ziar"", dar citeste cu regularitate Jurnalul pentru calitatea si cantitatea informatiei, mai ales de cand este pensionat si are mai mult timp de... gazete. Banii castigati la concurs ""pica"" foarte bine, pentru ca ii va investi in... plata datoriilor!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.