Astazi va avea loc, la Viena, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele cupelor europene la handbal masculin. Tara noastra are doua reprezentante in penultimul act, HCM Constanta, in Cupa Cupelor si Steaua Bucuresti, in Challenge Cup. POSI
Astazi va avea loc, la Viena, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele cupelor europene la handbal masculin. Tara noastra are doua reprezentante in penultimul act, HCM Constanta, in Cupa Cupelor si Steaua Bucuresti, in Challenge Cup. POSIBILITATI. Calificati dupa o pauza de 12 ani intr-o semifinala de cupa europeana, dupa o dubla mansa dramatica cu macedonenii de la Vardar Skopje (31-35 in deplasare si 34-29 la Bucuresti), elevii lui Vasile Stanga vor avea din nou emotii astazi, cand isi vor afla viitorul adversar. In penultimul act al Challenge Cup, Steaua ar putea intalni una din urmatoarele echipe: BSV Bern Muri (Elvetia), Agram-Medvescak Zagreb (Croatia) si Sporting Club Horta (Portugalia). In schimb, HCM Constanta s-a calificat fara probleme in semifinalele Cupei Cupelor, dupa o dubla victorie in fata echipei daneze Skjern (35-31 si 35-28). Urmatoarea adversara a elevilor lui Aihan Omer se va alege dintre HSG Nordhorn (Germania), Cehovski Medvedi (Rusia) si CBM Valladolid (Spania).
Meciurile din semifinale vor avea loc la 25 sau 26 martie (turul) si 1 sau 2 aprilie (returul).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.